Elite Hotel i Luleå

Besök Luleå och upplev en perfekt mix av stad och natur. Oavsett om du kommer hit på vintern eller sommaren så har Luleå något att erbjuda för alla och staden är fylld av aktiviteter som passar hela familjen. Mitt i centrum och nära vattnet ligger Elite Stadshotellet i en storslagen byggnad från 1903. Detta fyrstjärniga Elite Hotel är en perfekt utgångspunkt till att upptäcka allt som denna vackra stad har att erbjuda. Blir du hungrig har Elites brittiska gastropub The Bishop Arms vällagad mat samt ett stort utbud av öl och whiskey. På Elite Stadshotellet hittar du även en av Sveriges vackraste festsalar med fina stuckaturer och mäktiga ljuskronor.

Läge i Luleå

hotell Luleå

Elite Stadshotellet är beläget mitt i centrala Luleå så du har nära till shopping och nöjesliv. Här finns även ett stort utbud av museer, kultur och utställningar som du når på bara några minuter. Vill du på bästa sätt uppleva naturen är det inte långt till aktiviteter som hundspann, snöskoter och isfiske. Precis utanför hotellet plogas det varje år en isbana som är 10 km lång och bjuder in till en rolig familjeaktivitet. På med skridskorna och packa picknickväskan!

·      Isbanan når du med en promenad på 3 minuter.

·      Luleå Domkyrka når du med en promenad på 4 minuter.

·      Kulturens hus når du med en promenad på 5 minuter.

·      Luleå Centralstation når du med en promenad på 12 minuter. 

Mer om Elite Stadshotellet i Luleå

På fyrstjärniga Elite Stadshotellet finns det 159 rum som är smakfullt inredda för att du ska trivas. Det finns även 9 konferenslokaler som bjuder in till effektiva möten och workshops med företaget. Vill du hålla igång träningen även under din resa så finns det ett modernt gym där du tränar gratis. Bo på Elite Stadshotellet när du besöker Luleå. Alltid hög kvalitet på rum, mat och bekvämligheter.

Se Elite Hotels hela hotellutbud i Luleå!

Previous article

Nordkalotten Hotell & Konferens